• MILORD TRESERKI Z KRÓLIKA - SUSZONY PRZYSMAK DLA PSA 70g

INNE SMAKI
Brak towaru
21.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój adres e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99
MILORD MEAT - SUSZONE TRESERKI DLA PSA

TRENINGÓWKI Z KRÓLIKA - NATURALNY PRZYSMAK DLA PSA

Nasze treserki wyprodukowane są wyłącznie z mięsa mięśniowego. Ich forma - kwadraciki o wielkości ok. 1x1 cm i grubości ok. 2-3 mm. Idealnie sprawdzą się do nagradzania każdego pupila podczas pracy, treningu i spaceru.



Treserki są monobiałkowe, a więc są bezpieczne dla alergików i dla psów z delikatnym układem pokarmowym. Nasze treserki są wysokoenergetyczne i bardzo smakowite.



Treningówki Milord mają wysoką zawartość białka i niską zawartość tłuszczu - to zasługa mięsa mięśniowego, do którego nie dodajemy podrobów i kości. Przysmaki treningowe produkowane są bez sztucznych dodatków, bez konserwantów, bez barwników, bez ulepszaczy smaku.



Królik jest bezpiecznym wyborem niemal dla każdego psa, ponieważ jego mięso jest obok wieprzowiny najmniej alergizującym mięsem.



Produkt bezglutenowy, wolny od soli, cukru.



Produkt posiada proste w obsłudze strunowe zamknięcie.



Doskonałe dla psów każdej wielkości. Znajdują zastosowanie jako karma uzupełniająca.



Przysmaki produkowane są wyłącznie z mięsa z królika.



Produkowane w Polsce pod nadzorem inspekcji weterynaryjnej - MILORD WNI 24168303.



Przysmaki suszone są ciepłym powietrzem w niskich temperaturach.



Proces suszenia zapewnia całkowite bezpieczeństwo epidemiologiczne, bez użycia środków konserwujących.



Przysmak nie zawiera: gliceryny, konserwantów, wzmacniaczy smaku i aromatu, wypełniaczy.











SKŁAD - 100% MIĘSA



SKŁAD ANALITYCZNY: białko - 69,8% / popiół - 2,4% / tłuszcz - 14,9% / wilgotność - do 12%

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P