• Cooka's Cookies EMERALD PASTE Topper z kokosa i spiruliny 65g

23.90
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99
Zdrowa i pyszna posypka do posiłków.
  • 100% human grade
  • Wykonane z kokosa i spiruliny
  • Łatwe w użyciu - wystarczy posypać posiłki lub wymieszać z wodą na pastę
  • Spirulina to wysokobiałkowy superfood
  • Bezglutenowe i bez zbóż
  • Pomaga wzmocnić układ odpornościowy
  • Pomaga oczyścić organizm z toksyn
  • Poprawia trawienie i zdrowie układu żołądkowo-jelitowego
  • Wpływa na zdrową skórę i lśniącą sierść
Karma uzupełniająca dla psów i kotów. Skład: Tarty kokos 95%, spirulina. Składniki analityczne: Białko surowe: 8%, Tłuszcz i olej surowy: 55%, Popiół surowy: 2,5%, Włókno surowe: 13,9%, Wilgotność: 2,7%. Instrukcja dotycząca karmienia: 1/2 łyżeczki na każde 5 kg masy ciała - podawać z jedzeniem 3 razy/tydzień Zawsze zapewnić dostęp do świeżej wody. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Podawaj produkty wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem i zaleceniami producenta. Zadbaj o to, aby pies miał zawsze dostęp do świeżej wody. Dobieraj karmę, przysmaki i gryzaki odpowiednie do wielkości, wieku i potrzeb psa. Podczas podawania gryzaków zalecany jest nadzór opiekuna. W przypadku uszkodzenia gryzaka lub gdy staje się on zbyt mały, należy go niezwłocznie zabrać, aby uniknąć ryzyka zadławienia.
Produkt nie jest przeznaczony do spożycia przez ludzi. Trzymać z dala od dzieci. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego.

PRODUCENT:

Cooka's Cookies

Travessa da Lapa, 19

SINTRA CABRIZ,

2710-118

Portugalia

ALINE@COOKASCOOKIES.COM

Osoba odpowiedzialna w UE:

OFiuFiuPL 
Konrada Wallenroda 59/33
30-867  Kraków Polska

Tel.  +48690616366
E-mail: ofiufiupl@gmail.com

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P