• BaffiDi ChrupPaski dla psa - indyk 100g

Rozkoszujesz się widokiem swojego psa, który czerpie radość z jedzenia? Zapewnij mu jeszcze więcej radości, podając przysmak marki BaffiDi, jakim jest Suszone mięso w postaci łatwo podzielnych ChrupPasków. 

13.90
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99

Naturalny przysmak dla psa ChrupPaski - indyk Rozkoszujesz się widokiem swojego psa, który czerpie radość z jedzenia? Zapewnij mu jeszcze więcej radości, podając przysmak marki BaffiDi, jakim jest Suszone mięso w postaci łatwo podzielnych ChrupPasków. Wyjątkowy przysmak to ręcznie krojone, najwyższej jakości mięso z indyka, delikatnie suszone ciepłym powietrzem, co zapewnia bezpieczeństwo epidemiologiczne bez konieczności użycia środków chemicznych i konserwujących. Produkt nie zawiera wzmacniaczy smaku, sztucznych aromatów oraz wypełniaczy. Proces suszenia nadaje mu niezwykłej kruchości i chrupkości oraz pozwala zachować wszystkie wartości odżywcze. Nasz naturalny przysmak zawiera 59% mięsa z indyka, 40% (podroby, chrząstki, kości), 1% oleju z łososia. Doskonale nadaje się jako uzupełnienie diety między posiłkami. Uwielbiasz przysmaki? Twój pies również je uwielbia! Daj mu więc przysmak, jakim są ChrupPaski.   Główne zalety mięsa z indyka:

  • doskonały wybór dla każdego psa, a szczególnie dla psów z nadwagą, mało aktywnych, skłonnych do anemii;
  • niska zawartość tłuszczu;
  • bogate w łatwo przyswajalne żelazo, cynk, potas, fosfor, selen oraz witaminę B6 i niacynę;
  • obecność łatwostrawnego białka.

  Rozmiar produktu: 12-13cm   Skład: Indyk 99% (Mięsa 59%, Podroby, chrząstki, kości 40%), Olej z łososia 1%   Analiza chemiczna: białko - 45,2%, tłuszcz - 27,9%, włókno surowe - 1,7%, popiół - 10,3%, wilgotność - 10,1%

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P