• BALTO Żwacze baranie PREMIUM. 6 szt.

wacze wołowe to bardzo aromatyczne, twarde, bogato białkowe i niskokaloryczne przysmaki dostępne w odcinkach ok. 15-centymetrowych.

14.00
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99

Żwacze baranie to bardzo aromatyczne, kruche, hipoalergiczne, bogato białkowe przysmaki dostępne w odcinkach ok. 15-centymetrowych. W porównaniu do żwaczy wołowych są delikatniejsze, mniej chropowate i mniej uczulające.

Dzięki zawartości naturalnych probiotyków pozytywnie wpływają na prawidłową florę bakteryjną przewodu pokarmowego, regulują pracę układu trawiennego, zapobiegają zatruciom oraz dbają o uzębienie psa. Polecane dla psów mających problemy alergiczne, trawienne, biegunki oraz skłonności do nadwagi, połykania niejadalnych rzeczy i koprofagii.

Skład: 100% żwacze baranie 

Składniki analityczne:

  • białko surowe: 36,1%
  • tłuszcz surowy: 29,7%
  • wilgotność: 3,1%

GRYZAKI BALTO

  • 100% naturalnych składników;
  • bez sztucznych dodatków, konserwantów i gliceryny;
  • tradycyjna, wieloletnia receptura zachowująca składniki odżywcze;
  • produkcja polegająca wyłącznie na procesie suszenia
    w niskiej temperaturze, po wstępnym opracowaniu surowców;
  • wyselekcjonowane mięso od polskich, certyfikowanych dostawców.

UWAGA: Gryzak stanowi uzupełnienie zrównoważonej diety psa – stosować pod nadzorem właściciela, z dostępem do świeżej wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie nadaje się do spożycia przez ludzi. Produkt może tłuścić lub plamić tkaniny i dywany. Poszczególne gryzaki różnią się nieznacznie kształtem, barwą i gramaturą-tak jak różnią się między sobą zwierzęta w przyrodzie. Należy wykorzystać w ciągu 12 miesięcy od daty produkcji, którą jest numer partii umieszczony na etykiecie.

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P