• BALTO Nosek wołowy- naturalny gryzak dla psa 250g

Nosek wołowy to twardy gryzak średniej wielkości, delikatnie tłusty, o dość wyrazistym zapachu. Zawiera duże ilości białka przy niskim składzie tłuszczów.

PODOBNE
16.90
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99
Nosek wołowy to twardy gryzak średniej wielkości, delikatnie tłusty, o dość wyrazistym zapachu. Zawiera duże ilości białka przy niskim składzie tłuszczów. Sprawdzi się dla wszystkich psów, szczególnie średnich i dużych, zajmując je na dłuższą chwilę. Skład: 100% nosek wołowy  Składniki analityczne:
  • białko surowe: 86%
  • tłuszcz surowy: 4,8%
  • wilgotność: 9,1%
Opakowanie zawiera: nosek wołowy 250 g Dostępne w ofercie: nosek wołowy opakowanie 250 g lub 1 kg oraz produkt PREMIUM - 2 szt. nosków wołowych. Dostępne również nosek wołowy z futrem opakowanie 200 g lub 1 kg.   GRYZAKI BALTO
  • 100% naturalnych składników;
  • bez sztucznych dodatków, konserwantów i gliceryny;
  • tradycyjna, wieloletnia receptura zachowująca składniki odżywcze;
  • produkcja polegająca wyłącznie na procesie suszenia w niskiej temperaturze, po wstępnym opracowaniu surowców;
  • wyselekcjonowane mięso od polskich, certyfikowanych dostawców.
UWAGA: Gryzak stanowi uzupełnienie zrównoważonej diety psa - stosować pod nadzorem właściciela, z dostępem do świeżej wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie nadaje się do spożycia przez ludzi. Produkt może tłuścić lub plamić tkaniny i dywany. Poszczególne gryzaki różnią się nieznacznie kształtem, barwą i gramaturą-tak jak różnią się między sobą zwierzęta w przyrodzie. Należy wykorzystać w ciągu 12 miesięcy od daty produkcji, którą jest numer partii umieszczony na etykiecie.

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P