• BALTICA Półmiękkie przysmaki dla psów z jagnięciny 30g

Monoproteinowa formuła ogranicza ryzyko wystąpienia reakcji alergicznej lub nietolerancji pokarmowej. Półmiękka struktura jest doskonale akceptowana przez psiaki o wrażliwych dziąsłach i zębach.

INNE SMAKI
6.00
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Domawiam do poprzednego zamówienia 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 15.99
Kurier InPost 18.99
Kurier InPost (Pobranie) 19.99

Naturalne przysmaki treningowe z jagnięciny wysokiej zawartości mięsa: 99% jagnięciny w tym 50% mięsa jagnięcego, 49% podrobów jagnięcych.



Monoproteinowa formuła ogranicza ryzyko wystąpienia reakcji alergicznej lub nietolerancji pokarmowej. Półmiękka struktura jest doskonale akceptowana przez psiaki o wrażliwych dziąsłach i zębach.



 



Monobiałkowe, bezzbożowe, 100% naturalne przysmaki o wyjątkowym smaku jagnięciny, któremu nie oprze się nawet największy psi niejadek! 



Półmiękkie przysmaki bez dodatku zbóż, sztucznych barwników, konserwantów i aromatów:



- kształt idealnie dopasowany w celu jednorazowego podania

- półmiękka struktura odpowiednia także dla delikatnych psiaków

- rekomendowane alergikom oraz psom z wrażliwym układem pokarmowym

- atrakcyjnie pachną dodając motywacji podczas treningu i wspólnych zabaw



Kupując przysmaki wybieraj świadomie! Naturalnie pyszne specjały Baltica to nie przypadek.



- produkowane w Polsce pod nadzorem Inspektoratu Weterynaryjnego

- przekąska z najwyższej jakości komponentów

- 100% zdrowia i bezpieczeństwa



Zastosowanie: przysmaki nie powinny przekraczać 10-15% dziennej dawki pokarmowej zwierzęcia.



Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody.








Skład: 50% mięso jagnięce , 49% podroby jagnięce, 1% naturalna gliceryna roślinna.



Składniki analityczne: Białko 47,8%, Wilgotność 29,7%, Tłuszcz 9,5%, Popiół surowy 11,3%, Włókno surowe 0,6%

KALKULATOR SUCHEJ MASY

Dane Zawartość w karmie (%) Zawartość w suchej masie (%)
Wilgotność (%)
Białko
Tłuszcz
Włókno surowe
Popiół
Wapń (Ca)
Fosfor (P)
Ca:P